انعكاس جهاني از سه دهه عوارض پوستي و آلام جانبازان شيميايي با حضور نويسنده مشهور مجله Science در بيمارستان پوست رازي

در تجليل از جانبازان شيميايي 8 سال دفاع مقدس

دوشنبه اول آبان ماه 96، از يادگاران باارزش دوران هشت سال دفاع مقدس كشور با حضور دكتر ربابه عابديني رئيس بيمارستان، دكتر سيد ناصر عمادي متخصص پوست و مسئول هماهنگي برنامه، دكتر حجازي از امور ايثارگران دانشگاه، دكتر علي عليزاده نماينده وزارت بهداشت، اساتيد برجسته، مسئولين، دستياران، كارورزان و ريچارد استون نويسنده مشهور مجله بين‌المللي Science در بيمارستان پوست رازي تجليل شد.

با هماهنگي و دعوت معاونت تحقيقات و فناوري وزارت بهداشت، ريچارد استون اديتور مشهور مجله بين‌المللي Science جهت بررسي وضعيت جسمي جانبازان شيميايي و همچنين ارتباط و هماهنگي بيشتر با محققين ساير كشورها به‌منظور پيشگيري و درمان عوارض حاصله از صدمات جنگ‌هاي شيميايي به ايران سفر كرد.

دكتر عمادي ضمن خيرمقدم به ريچارد استون با شرحي از حملات شيميايي به ايران در 8 سال دفاع مقدس، به عوارض و تبعات حاصله از مجروحيت شيميايي‌بر جانبازان، خانواده آنان و همچنين جوامع ايراني طي 3 دهه اخير پرداخت و خطاب به ريچارد استون بيان داشت:

امروز اساتيد، مسئولين و دستياران گروه پوست بيمارستان رازي در اين نشست صميمي از شما انتظار دارند همه ابعاد زندگي جانبازان شيميايي و خانواده ايشان در گزارش مبسوط، به آگاهي دانشمندان، پزشكان، محققين و مردم دنيا رسانده شود تا همه عالم بدانند از سال‌هاي دفاع مقدس تا سه دهه بعد از مجروحيت شيميايي، چه آلام و دردي بر جانبازان و به‌تبع آن به اين كشور و مردم واردشده است.

ريچارد استون نيز بابيان اينكه خاك ايران، مردم غيرنظامي و سربازان آن بارها موردحمله شيميايي قرارگرفته ا ند اظهار داشت:

اميدوارم در بازگشت حامل پيام جامع و كامل به همه دنيا از آثار و تبعات حملات شيميايي به مردم و كشور ايران باشم.

وي از خدمات نوين و ارزشمند در بيمارستان پوست رازي براي بيماران پوستي، بخصوص مصدومان شيميايي و همچنين از تلاش كم‌نظير پزشكان آشنا به مشكلات جانبازان شيميايي دكتر عباس فروتن و دكتر سيد ناصر عمادي تشكر و قدرداني كرد.

سپس دكتر عمادي تصاويري از مجروحين شيميايي در دوران دفاع مقدس را براي حاضرين به نمايش گذاشت.

وي در ادامه از  دو تن از جانبازان شيميايي كه به‌شدت دچار سوختگي ناشي از گاز خردل شده بودند و تصاوير آنها در اسلايد مربوط به سال 1366 براي حاضرين به نمايش گذاشته شد، دعوت كرد تا با حضور در جايگاه، از مشكلات جسمي خود مطالبي ارائه دهند.

فضاي معنوي اين نشست صميمي به‌شدت همه حاضرين را تحت تأثير قرارداد.

در پايان نيز دكتر عابديني رئيس بيمارستان، استاد حسين مرتضوي، دكتر عمادي و دكتر نرگس قندي معاون آموزشي ضمن قدرداني از ايثار جانبازان هدايايي به‌رسم يادبود با حضور ريچارد استون به جانبازان مدعو حسين يزداني و جوانمرد، به نمايندگي از همه جانبازان اهدا كردند.

گالري تصاوير

تعداد بازدید از این خبر :552 , 1396/8/2