بازديد سرپرست مدير پرستاري دانشگاه از بيمارستان رازي

به گزارش روابط عمومي بيمارستان رازي روز سه شنبه 27 خرداد 99 سيمين رنجبران سرپرست مدير پرستاري دانشگاه علوم پزشكي تهران با دكتر ربابه عابديني رئيس، دكتر هادي مخترع مدير و مريم محمدي مدير پرستاري، طاهره طالب كارشناس مسئول امور پرستاري، پريوش اجوداني كارشناس مسئول پرستاري وكاركنان پرستاري بيمارستان پوست رازي ديدار دوستانه داشتند.

مدير پرستاري دانشگاه ضمن خدا قوت از حضور داوطلبانه كادر پزشكي و پرستاري رازي در بيمارستان هايي كه درگير كرونا بوده اند تشكر كرد و گفت : دانشگاه علوم پزشكي تهران در اين بحران خوش درخشيد و تجربه ي پرباري را كسب كرد. بيمارستان رازي جزء بيمارستان هاي سانتر كرونا نبوده است ولي حمايت هايي كه داشته است با اعزام پزشكان و پرستاران به مراكز درگير كرونا قابل تقدير است. همچنين وجود ساختمان جديد با امكانات خوب باعث افزايش رضايتمندي در بيماران و همراهان و كاركنان شده است.

سپس ايشان با حضور در ساختمان جديد بيمارستان رازي از بخش هاي بستري و اورژانس اين مركز بازديد كرد و ضمن ديدار از بيماران بستري در خصوص نحوه ي ارائه خدمات درماني مصاحبه كرد و تاكيد كرد امكانات مناسب ساختمان جديد اين مركز سبب افزايش رضايتمندي در بيماران، همراهان و كاركنان شده است.

تعداد بازدید از این خبر :180 , 99/3/31