رد پاي انسانيت براي كشف بيماري هاي پوستي و عفوني مناطق محروم

هشتمين سفر دكتر عمادي عضو هيات علمي و دانشيار گروه پوست بيمارستان رازي در منطقه حلبي آباد جنوب تهران انجام شد.
 به گزارش روابط عمومي بيمارستان رازي ، بر اساس گزارشات واصله از شيوع بيماري هاي پوستي و عصبي در ميان ساكنين منطقه حلبي آباد جنوب تهران روز سه شنبه 14 مرداد 99 كاروان سلامت دانشگاه علوم پزشكي تهران متشكل از متخصصين پوست و مغز و اعصاب به سرپرستي دكتر سيد ناصر عمادي دانشيار گروه پوست بيمارستان رازي و امام، دكتر سيد طراوت واقفي فر دستيار پوست بيمارستان رازي، دكتر آلاله واقفي فر دستيار مغز و اعصاب بيمارستان شريعتي،براي همدلي و درمان بيماران مبتلا به اين منطقه اعزام شد.
دكتر عمادي گفت :تعداد 80 نفر از ساكنين مهاجر بلوچ در اين منطقه ويزيت و معاينه گرديدند كه تعدادي از كودكان بدليل شرائط نامطلوب بهداشتي مبتلا به شپش سر و گال بوده اند همچنين اگزما و خشكي پوست همراه با اختلالات نورولوژيك نزد كودكان مورد توجه بوده است.
دكتر عمادي كنترل بيماري‌هاي عفوني در حاشيه شهرهاي كلان براي نيازمندان را اقدامي انساني دانسته كه يكي از نتايج مهم آن عدم گسترش بيماري به مراكز پرجمعيت شهري مي باشد.
اين عضو هيات علمي چنين اقدامات انساني را درس اول آموخته از بزرگان علم و اخلاق استاد يلدا و قريب دانست كه طبابت، طبيب و حكيم بدون مرز فراتر از بيمارستان و مطب در دل محرومترين مناطق است.
دكتر عمادي همچنين تاكيد كرد نبايد به دليل شيوع كرونا از ساير بيماري‌هاي مسري و عفوني غافل بود. و توجه به بهداشت محيط حاشيه نشينان را مورد توجه مسئولين دانست.
تعداد بازدید از این خبر :223 , 1399/05/16