بازديد معاون درمان دانشگاه از بيمارستان پوست رازي

به گزارش روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي تهران معاونت درمان، شنبه 2 شهريور 1399 دكتر سيد فرشاد علامه، معاون درمان به همراه دكتر علي گنجعليخان حاكمي مدير تعالي باليني و امور بيمارستان‌ها و 3 تن از كارشناسان اين مركز ضمن بازديد از ساختمان جديدالتأسيس بيمارستان رازي در نشستي با دكتر ربابه عابديني رئيس، دكتر طاهره سوري معاون درمان، دكتر نرگس قندي معاون آموزشي، دكتر هادي مخترع مدير و مريم محمدي مترون در خصوص قابليت‌ها و چالش‌هاي اين مركز براي ارائه خدمات جنرال به بيماران بحث و تبادل‌نظر كردند.
دكتر علامه كمك به توسعه اين مركز براي ارائه خدمات درماني جنرال به بيماران را از سياست‌هاي مهم دانشگاه خواند و افزود: از ابتداي امسال گسترش فعاليت‌هاي درماني بيمارستان‌هاي ياس و رازي و خروج آن‌ها از حالت تك تخصصي از اولويت‌هاي دانشگاه بود كه به‌سرعت از ياس آغاز شد. در حال حاضر سياست دانشگاه در بيمارستان رازي ايجاد بخش‌هاي فوق تخصصي غير از پوست نيست بلكه قرار است بخش‌هاي جنرال مرتبط با پوست در اين مركز داشته باشيم.
وي در خصوص تأمين تجهيزات و نيروي انساني لازم براي توسعه بيمارستان رازي گفت: براي شروع قطعاً نياز به تأمين نيروي متخصص در رشته‌هاي داخلي، عفوني و قلب در اين مركز داريم كه از طريق ماده 88 و يا استخدام درماني به‌صورت قرارداد كار معين از طريق معاونت توسعه دانشگاه قابل انجام است.
معاون درمان دانشگاه در ادامه براي كمك به راه‌اندازي آزمايشگاه بيمارستان رازي اعلام آمادگي كرد و از مسئولان مركز خواست تا با توجه به حمايت معاونت توسعه هرچه سريع‌تر نسبت به خريد دستگاه سي‌تي‌اسكن و ABG پيگيري‌هاي لازم را انجام دهند.
دكتر عابديني مهم‌ترين چالش بيمارستان رازي را پراكندگي ساختمان‌هاي آن خواند و گفت: اوج خدمات اين مركز به‌صورت سرپايي است و تا پيش از بحران كرونا روزانه يك هزار و پانصد مراجعه‌كننده داشتيم و در شرايط فعلي اين تعداد به هشت‌صد بيمار در روز رسيده است. ولي در برنامه‌هاي توسعه‌اي و بلندمدت ما انتظار بيش از دو هزار مراجعه‌كننده به اين بيمارستان راداريم.
وي در خصوص تخصص‌هاي ارائه‌شده در بيمارستان رازي افزود: خدمات پوست، جراحي پلاستيك، جراحي عمومي و تا حدودي جراحي گوش و حلق و بيني در سابقه فعاليت اين مركز بوده است ولي براي جنرال شدن نياز به افزايش بخش‌هاي اورژانس، ICU، عفوني، مشاوره قلب و داخلي در كنار بخش پوست‌ داريم. بديهي است توسعه اين بخش‌ها نياز به تجهيزات پزشكي و نيروي انساني متخصص و پرستار خواهد داشت.
تعداد بازدید از این خبر :170 , 1399/06/03