بيمارستان رازي جزو 4 بيمارستان برتر دانشگاه در اجراي طرح صيانت از حقوق شهروندي و تكريم ارباب رجوع شناخته شد

دكتر سيد محمد هادي موسوي، مدير بازرسي و ارزيابي عملكرد دانشگاه با حضور در بيمارستان رازي با اهدا لوح تقدير از اين بيمارستان قدرداني كرد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي تهران بيمارستان رازي، مشاور رئيس و مدير بازرسي، ارزيابي عملكرد و پاسخگويي به شكايات دانشگاه با همراهي هيئت همراه، روز سه شنبه 4 شهريور با حضور  دكتر ربابه عابديني رئيس بيمارستان دكتر هادي مخترع مدير بيمارستان در دفتر رياست بيمارستان رازي از فعاليت هاي اين مركز در راستاي اجراي طرح صيانت از حقوق شهروندي و تكريم ارباب رجوع قدرداني كرد.

ابتدا دكتر عابديني به دكتر موسوي و همراهان خوش آمد گفت و گروه صيانت از حقوق شهروندي بيمارستان را معرفي كرد. سپس دكتر موسوي ضمن تشكر و تسليت به مناسبت ايام محرم گفت: تيم بازرسي دانشگاه پيگير بازديد و دريافت و خدمت رساني به بيماران، رضايتمندي پرسنل و بيماران را پيگيري مي كنيم و شاخص هايي كه ارزيابي مي كنيم پيشاپيش ارسال مي كنيم و خودارزيابي و سپس ارزيابي نهايي صورت مي گيرد.

نكته مهم بحث كرامت انساني است، رعايت كرامت انساني مراجعين و پرسنل محترم است و بايد با اكرام  برخورد شود كه درصد قابل توجهي از شكايات از برخورد بد  پرسنل باليني است  بايد با نهايت احترام و ادب توآم باشد. سازمان جوري حاكم باشد كه اين اتفاقات رخ ندهد و محيط دوستانه و صميمي و همدل باشد كه همه با دل و جان كار كنند . اكرام جزئيات زيادي دارد از جمله رعايت ادب و ايجاد محل مناسب براي مراجعين تا جايي كه مي شود در بيمارستان امكانات رفاهي هم پرسنل و هم بيماران گذاشته شود. بحث پاسخگويي نيز از شاخص هاي بسيار مهم است كه براي مهارتهاي فوق شاخص مهمي به شمار مي آيد. در دسترس بودن مسئولين بسيار مهم است. هر احدي پاسخگوتر باشد در رديف بالاتري قرار مي گيرد. حفظ حريم خصوصي افراد و پرسنل كه از آموزش صيانت حقوق شهروندي نشات مي گيرد. رسيدگي به موقع شكايات، اعمال بي طرفانه قوانين، دسترس بودن بخشنامه ها و شفاف بودن بسياري از مشكلات را حل مي كند. گاهي عذرخواهي مسئول بسياري از مشكلات را حل مي كند كه نشانه شجاعت وي مي باشد. استقرار محل مناسب رسيدگي به شكايات و فرد امين و مناسب جهت رسيدگي به شكايات و حل مشكلات از الزامات  مي باشد. ارتباط موثر با و پرسنل و گرد هم آيي با پرسنل ماهي يكبار توصيه مي شود.

وي افزود: ضمن تبريك اين بيمارستان جزو 4 بيمارستان برتر در حوزه ارزيابي صيانت از حقوق شهروندي است، از زحمات همه شما تشكر و تقدير بعمل ميكنم و اميد است در راه خدمت بهينه موفق و سلامت باشيد.

سپس دكتر مخترع ضمن تشكر از راهنمايي هاي ايشان اعلام كردند كه بيمارستان در حال گذار از ساختمان قديم به ساختمان جديد است كه قطعا خدمات بهتري در اينده نزديك به بيماران ارائه خواهيم كرد.

در پايان متن لوح تقدير قرائت و دكتر موسوي لوح تقديري كه به امضاي رئيس دانشگاه بود را به رياست بيمارستان رازي تقديم كرد.

تعداد بازدید از این خبر :247 , 99/6/5