بازديد معاون توسعه مديريت و برنامه‌ريزي منابع دانشگاه از پروژه تكميل‌شده ساخت بيمارستان رازي

به گزارش روابط عموميدانشگاه علوم پزشكي تهران بيمارستان رازي، روز سه‌شنبه 25 شهريور 99 دكتر محمود بيگلر معاون توسعه مديريت و برنامه‌ريزي منابع به همراه دكتر ماشاءاله ترابي مدير روابط عمومي دانشگاه، مهندس بهزاد مكري، مهندس شهريار ارسيلو مديران دفتر فني و نظارت بر طرح‌هاي عمراني و نظارت و توسعه امور عمومي دانشگاه با همراهي دكتر ربابه عابديني و دكتر هادي مخترع رئيس و مدير بيمارستان از پروژه تكميل‌شده ساخت بيمارستان رازي بازديد كردند.

از پروژه ساخت بيمارستان جديد رازي باهدف بررسي در راستاي ميزان پيشرفت فيزيكي از اورژانس، بخش‌هاي بستري، اتاق عمل‌ها، ICU، ساختمان قديم و آشپزخانه بازديد شد. توضيح اينكه بيمارستان جديد رازي روز پنج‌شنبه 27 شهريور 99 به طور رسمي افتتاح مي شود.

تعداد بازدید از این خبر :101 , 1399/06/25