افتتاح ساختمان جديد بيمارستان رازي تهران با 176 تخت وزيربناي 21500 متر مربع

به گزارش روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي تهران بيمارستان رازي، در مراسم افتتاح اين پروژه كه حجت‌الاسلام‌والمسلمين دكتر حسن روحاني روز پنجشنبه 27 شهريور 99 به‌صورت مجازي آن را افتتاح كرد، رئيس دانشگاه، معاونان توسعه، آموزشي، درمان و دانشجويي، مدير امورمالي و روابط عمومي دانشگاه و رئيس و مدير بيمارستان رازي و جمعي از كاركنان اين بيمارستان حضور داشتند.
رئيس‌جمهور در مراسم آغاز بهره‌برداري از 26 پروژه ملي در حوزه‌هاي بهداشت و درمان، راه و شهرسازي و جمعيت هلال‌احمر گفت: افتتاح اين طرح‌ها، موجب رفاه و آسايش مردم به‌ويژه در شرايط خاص مقابله و جنگ با كرونا خواهد شد.
رئيس‌جمهور با اشاره به افتتاح 8 طرح مهم بيمارستاني و درماني با 1400 تخت بيمارستاني و تخت مراقبت‌هاي ويژه در كنار تجهيزات بيمارستاني، اظهار داشت: اين روند نشان مي‌دهد كه دولت تدبير و اميد همچنان طرح تحول سلامت را به‌عنوان يك اولويت مهم تا آخرين روزهاي خدمت خود مدنظر دارد.
رئيس‌جمهور با قدرداني از تلاش همه كادر درماني كشور و آرزوي علو درجات براي شهداي بخش درمان كشور گفت: دانشگاه‌هاي علوم پزشكي، مراكز تحقيقاتي و شركت‌هاي دانش‌بنيان همپا با توسعه بخش‌هاي سخت‌افزاري حوزه بهداشت و درمان، در حوزه نرم‌افزاري اين بخش نيز در حال يك تلاش شبانه‌روزي هستند.
ياد خاطرات دوران جبهه و جنگ افتادم
دكتر كريمي هم با بيان اينكه شاهد افتتاح و ساخت يك بيمارستان در جنوب شهر تهران با همكاري بين دانشگاه علوم پزشكي تهران و قرارگاه سازندگي خاتم هستيم گفت: دوستان ما در قرارگاه خاتم همان بچه‌هاي قديم جبهه و جنگ و همان كساني هستند كه در سال 62 پل خيبر را ساختند. در آن سال من رزيدنت جراحي همين دانشگاه بودم و 25 اسفند سال 62 از پل شناور خيبر به جزيره مجنون رفتيم؛ پل شناوري كه حدود 13 كيلومتر روي آب بود. همان بچه‌هايي كه در جنگ اين پل را ساختند تجربياتشان دست‌به‌دست منتقل‌شده است و امروز وقتي بيمارستان و همكاري دانشگاه را با اين قرارگاه ديدم ياد خاطرات دوران جبهه و جنگ افتادم. اميدوارم اين روحيه‌اي كه در آن زمان بين همه همكاران بود امروز در سازندگي كشور هم ادامه داشته باشد.
وي افزود: ما دو مجموعه در قالب يك گروه هستيم و براي مردم كار مي‌كنيم اميدواريم اين همكاري ادامه پيدا كند و فاصله‌ها كمتر شود و همكاري مشترك همچنان وجود داشته باشد و خاطرات خيلي خوبي را مثل دوران دفاع مقدس باقي بگذارد.
رئيس دانشگاه با اشاره به قدمت بالاي 80 سال اين بيمارستان گفت: بيمارستان رازي از سال 1312 شروع به كار كرده و به‌عنوان يكي از مراكز تخصصي و مشهور كشور در زمينه پوست مطرح بوده و هست و دانشجويان پزشكي و بيماران خاطرات بسيار خوشي از اينجا دارند. من خودم خاطرات دانشجويي و اينترني خودم با اساتيد بسيار خوب اينجا را در 46 سال قبل فراموش نمي‌كنم.
دكتر كريمي با بيان اينكه بيمارستان رازي امروز در حال يك جهش است و بايد از حالت تك تخصصي پوست به بيمارستاني جنرال تبديل شود گفت: اين بيمارستان با مصالح مرغوب، سليقه خوب و نقشه زيبا ساخته شده است و اميدوارم دانشگاه بتواند در كوتاه‌ترين زمان از جنبه‌هاي مختلف نيروي انساني كه اصل است و با تأمين هيئت‌علمي و پرستار به اين هدف كمك كند و دكتر عابديني هم كمك كنند اين بيمارستان به يك بيمارستان جنرال خوب در جنوب شهر تبديل شود و در خدمت توده مردم باشد.
وي با قدرداني از تلاش‌هاي رئيس بيمارستان رازي گفت: زحمات دكتر عابديني را ارج مي‌نهيم و خسته نباشيد وخداقوت مي‌گويم؛ اميدوارم در كوتاه‌مدت اينجا به يك بيمارستان جنرال خيلي خوب تبديل شود و البته با همان سبقه پوستي خدمت‌رساني كند.

هم‌افزايي دانشگاه علوم پزشكي تهران و قرارگاه سازندگي خاتم
معاون توسعه مديريت و برنامه‌ريزي منابع با بيان اينكه پروژه ساختمان جديد رازي پروژه‌اي بود كه از سال 1384 زمين‌گير شده بود گفت: در سال 1395 با قرارگاه خاتم تفاهم‌نامه‌اي منعقد شد كه به نظرم تحولي را در اين زمينه ايجاد كرد و به دليل اينكه هر دو مجموعه سيستم دولتي هستند بوروكراسي‌هاي خشن اداري كمتر اين پروژه را تحت تأثير قرارداد و با تفاهم و مشاركت توانستيم مشكلات را حل كنيم.
دكتر محمود بيگلر افزود: منابع قرارگاه در مقاطعي به پيشرفت اين پروژه كمك كرد و درجاهايي هم كه دانشگاه مي‌توانست، منابع را در اختيار قرارگاه داد تا قرارگاه خريدها را انجام دهد كه به نظرم يك هم‌افزايي اتفاق افتاد و توانست پروژه را در يك مقطع زماني كاملاً منطقي به پايان برساند.
دكتر بيگلر با بيان اينكه كيفيت مصالحي كه در اين پروژه به‌كاررفته بي‌نظير بود گفت: اميدوارم اين پروژه ساليان سال با همين كيفيت باقي بماند و همكاران من در بيمارستان بتوانند امانت‌دار خوبي باشند و الان كه ازنظر سخت‌افزاري كامل شده درد بيماران را كاهش دهند و نيروي انساني و تجهيزات مرتبط هم وارد اين پروژه شود و خدمات تخصصي و فوق تخصصي را در عرصه‌هاي مختلف به بيماران ارائه دهد.
دكتر سعيد محمد، فرمانده قرارگاه سازندگي خاتم هم گفت: با توجه به شيوع بيماري كرونا تشكر و قدرداني ويژه‌اي از خدمت‌رساني كادر درمان وزارت بهداشت و مدافعان سلامت مي‌كنم. اين قرارگاه به‌نوبه خود تلاش مي‌كند در عرصه سلامت كمك كند به‌طوري‌كه هم‌اكنون در كشور حدود 6200 تخت در 11 استان را در دست اجرا دارد.
وي افزود: الحمدالله رابطه خوبي با همكاران وزارت بهداشت داريم و تلاش مي‌كنيم تجربه فني مهندسي قرارگاه به احداث بيمارستان‌ها در سراسر كشور سرعت دهد. ما موفق شديم ساختمان جديد بيمارستان رازي را در يك دوره زماني چهارساله كه زمان خوبي براي احداث پروژه بيمارستاني محسوب مي‌شود به بهره‌برداري برسانيم.
دكتر محمد با بيان اينكه سرانه تخت بيمارستاني در ايران پايين‌تر از استاندارد جهاني است گفت: اميدوارم با همين توسعه‌اي كه در همه استان‌ها در حال انجام است هر چه سريع‌تر اين فاصله‌ها كوتاه شود. قرارگاه تمام تلاشش اين است كه با كيفيت و باسرعت در بخش بهداشت و درمان در خدمت وزارت بهداشت باشد.
توضيح اينكه در حاشيه مراسم افتتاح ساختمان جديد بيمارستان رازي از خدمات مسئولان قرارگاه خاتم و همچنين دفتر فني مهندسي دانشگاه با اهداي لوح، قدرداني شد.
بيست و چهارمين هفته از افتتاح طرح‌هاي مهم ملي كشور با شعار تدبير و اميد براي جهش توليد بود، بهره‌برداري از بيمارستان پوست رازي و ساختمان جامع پيوند بيمارستان مسيح دانشوري در تهران، بيمارستان بيماري‌هاي تنفسي در زابل، طرح تكميلي بيمارستان آيت‌الله خويي در آذربايجان غربي، طرح توسعه بيمارستان خاتم‌الانبيا نطنز، بيمارستان شفا سقز، بيمارستان بهشهر و بيمارستان تالش و نيز طرح توسعه و تقويت شبكه امداد و نجات كشور، ? مركز بهداشت، درمان و توان‌بخشي و 1400خانه هلال به‌طور رسمي آغاز شد.
براي اجراي اين 26پروژه 989ميليارد تومان اعتبار صرف شده و با بهره‌برداري از اين طرح‌ها 3929اشتغال پايدار ايجاد خواهد شد.
تعداد بازدید از این خبر :228 , 1399/06/29